Регион

Пожар в дървени бараки уплаши Димитровград, засегнати са две коли

Пожар, илюстрацияПожар в две бараки с обща площ около 200 кв.м., намиращи се от южната страна на Консервната фабрика в Димитровград, вдигнаха на крак огнеборците по обяд. 

Пламъците лумнали минути след 12:00 часа. Три екипа огнеборци са изпратени на място, съобщи за Haskovo.info началникът на местната служба Иван Пачов.

„Бараките са дървени и в един момент пламъците бяха много високи„, допълни той.

Тъй като днес е пазарен ден около горящите постройки е имало паркирани много коли. За да избегнат евентуални инциденти токът в района също е бил спрян. 

Бараките са изгорели заедно с боклуците, складирани там. Според свидетели в тях често се навъртали клошари. Въпреки бързата намеса на пожарникарите две коли са леко засегнати от пожара. Фолксваген е с изгоряла броня и тапицерия, а Опел Корса – със счупено стъкло. 

Причината за инцидента тепърва ще се изяснява. „Предвид факта, че заради Неделния пазар в района е имало много хора и коли, най-вероятно огънят е лумнал заради небрежност„, коментира Пачов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button