Хасково

Пуснаха кръв на областната и държавни служители, всеки може да дари

КръводаряванетоОбластният управител Ирена Узунова и  представители на държавните служби в Хасково дариха кръв във временния пункт в сградата на администрацията, който беше разкрит днес. 

Узунова беше сред първите, които дариха кръв. Не боли и не е страшно, каза тя секунди след като иглата прободе ръката й. Областната управителка обяви, че има много рядка кръвна група и затова и преди е дарявала кръв.

Следва всички ние да проявим солидарност с хората, които имат нужда от кръв. Процесът на доброволно кръводаряване се е забавил и води до дефицит, така че е важно да се помогне, заяви Узунова.

След призива за кръводаряване до обяд днес в хасковската болница са се отзовали 12 доброволни кръводарители и още доста служители на лечебницата. Във временния пункт желание за дарение заявиха и други хора и служители на общината.

Откриването на временния пункт в Областна администрация е с цел да бъде по-близо до хората, защото отделението по хематология се намира в сградата на АГО и е по-далече от центъра. Пунктът ще работи и в понеделник и вторник, когато всеки, който желае, може да дари кръв.

Кръводаряването Кръводаряването
Кръводаряването Кръводаряването

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.09.2012 15:59 15:59

Иренче,колко водки си ударила снощи?Вместо кръв да не си дала и анестезия аъъ?А оня дъртия гъз полковника даде ли аъъ?

Служител в Областа.
Служител в Областа.
14.09.2012 16:01 16:01

Какви са тия химикали,да не е пак зорноволно?

Анонимен
Анонимен
15.09.2012 7:43 7:43

НА ТИЯ ДЕТО ИЗТОЧИХА КРЪВТА НА НАРОДА ДА ИМ ПУСНЕТЕ ВСИЧКАТА И ЗА ГИ НЯМА.

Анонимен
Анонимен
15.09.2012 14:14 14:14

Марков какъв е тоя списък,какви са тия химисали там,пак ли е като по ТАТОВО време аъ?Нали помниш как беше-или ке ми дадеш,или ке те е*ам аъъ?

Анонимен
Анонимен
15.09.2012 19:37 19:37

НА ИЗБОРИТЕ ТЪРСЯТ ЦИГАНИТЕ ЗА ДА ИМ ПЛАТЯТ,А ЗА КРЪВ ТЪРСЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗА ИМ Я ВЗЕМАТ.НИКОЙ НЕ ИСКА ЧЕРНА И КИСЕЛА С ИЗТРЕЩЯЛО ДНК,А САМО АРИЙСКА АЛКАЛНА.ОЩЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСИ ВЪВ ВЛАСТТА И НЯМА ДА ИМА НОРМАЛНИ ХОРА ЗА НИЩО.НА ТАКЪВ ГЪЗ ТАКЪВ Х*Й…….

Back to top button