Хасково

Павлина и Николай играят на хасковска сцена благотворително

ГрандЗа първи път от две години насам танцьорите Павлина Вълчева и Николай Манолов ще играят на хасковска сцена.

Поводът е организирания от клуб по спортни танци „Гранд“ благотворителен концерт за набиране на средства за възпитаниците им Любослав Стоев и Мирослава Дойчева, които на 20 септември заминават на световно първенство по латиноамерикански танци в Унгария.

Haskovo.info припомня, че Любослав Стоев и Мирослава Дойчева ще са една от двете танцови двойки, които ще представят България на международния турнир. Те извоюваха това право като се класираха втори на Държавния шампионат.

ГрандОчаквахме пари от федерацията, с които да покрием пътните и нощувките на Любо и Мира, но преди два дни получихме обаждане, от което стана ясно, че пари няма да има“, обясни треньорът Николай Манолов.

Така се ражда идеята за благотворителния концерт. Той ще бъде във вторник от 18:30 часа в кино салона на ДНА. Тогава Любо и Мира ще изиграят танците, с които ще представят България на световното първенство. Към благотворителната кауза ще се присъединят и всички възпитаници на „Гранд“, както и треньорите им Николай Манолов и Павлина Вълчева.

Входът за концерта ще е 3 лева. Билетите ще могат да се купят на място в самия ден на концерта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button