Хасково

Мотопедист е с опасност за живота след катастрофа

Три катастрофи с пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

На 28 юни в 8:20 часа на кръстовището между улиците „Асен Златаров“ и „Алеко Константинов“ в Харманли 74-годишна шофьорка от село Устрем с Форд е ударила неин връстник от града с електрически мотопед. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Хасково, с опасност за живота.

Отново в петък в 12:50 часа на кръстовището между улиците „Пирин“ и „6 септември“ в Хасково 12-годишен велосипедист се е ударил във Фолксваген, шофиран от 54-годишен хасковлия. Детето е прегледано и е освободено за домашно лечение.

Както Haskovo.info писа, в събота вечерта младеж с мотор удари 58-годишна жена на пешеходна пътека на булевард „Раковски“ в Хасково. Тя е настанена за лечение в хасковската болница без опасност за живота.

В региона са заловени двама водачи без книжки, като единият е бил дрогиран.

18-годишен моторист удари пешеходка в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
01.07.2024 10:36 10:36

Много често се коментира за водачи без свидетелство за правоуправление. Ами тези , с електрическите тротинетки, които се включват в движението с какво са защитени, освен да вкарат някой шофьор в беда?

Back to top button