Регион

С веломаратон Димитровград се включи в Седмицата на мобилността

ВелосипедиИ тази година година община Димитровград  официално се е регистрирала за участие в Европейската седмица на мобилността, която ежегодно се провежда от 16 до 22 септември, съобщават от РИОСВ – Хасково.

Местните велосипедисти от клуб „Обороти“ ще направят демонстративно колоездене под мотото „Алтернативна мобилност“. Маршрутът им ще стартира на 22 септември  в 15:00 часа от пл. „България“ в Димитровград. Колоездачите ще преминат през булевардите „Раковски“, „Ст.Стамболов“ и „3-ти март“ до Хасково и обратно.

Същия ден от 16:30 ч. ще се проведе и състезание с шосейни велосипеди Димитровград- Хасково- Димитровград, което ще стартира от разклона до с. Добрич. 

ази година Европейската седмица на мобилността се провежда под мотото „Движение в правилната посока“. РИОСВ- Хасково кани всички общини, учебни заведения, организации, фирми и граждани, да се включат в кампанията със свои или съвместни инициативи!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button