Хасково

Избират заместници и секретар на БСП в областта

ПресконференциятаЗаместник-председатели и секретар на областната структура на БСП – Хасково се очаква да бъдат избрани на съвет тази вечер. „Ще предложа да се сформират 10 групи към областния съвет, които ще работят в различни секторни направления.“, каза на пресконференция днес областният лидер на БСП Стефан Танев.

Така наречените съвети ще се ръководят от специалисти – експерти в съответната област.

На пресконференцията днес присъства и депутатът Емилия Масларова. Тя заяви, че над 1 милиард лева са неразплатените от държавата средства към фирми от страната. „Живее се трудно дори и да си ГЕРБ-ер, ако си лекар това е мръсна дума, ако си учител или учен трябва да оцеляваш на инат, ако си предприемач или бизнесмен трябва ежеминутно да се бориш и да се кланяш“ – Масларова цитира думите на Сергей Станишев, казани по време на първия национален форум на червените, направен след старта на парламентарния сезон.

Бившата социална министърка каза още, че в момента се заделят гигантски финансови ресурси за спечелване на предстоящите изборите, медийният контрол се засилва, а МВР е изборен инструмент за страх, натиск и манипулации. „Ние ще бъдем категорична опозиция с конкретни и ясни предложения“, заяви Масларова. 

а изслушване в Страсбург в края на миналата седмица е било споменато името на страната ни като недисциплинирана и компрометирана в областта на корупционните сделки и обществените поръчки. „В Страсбург е било казано, че на България и Румъния трябва да се обърне специално внимание, защото има нарушаване на демократичните принципи“, допълни още депутатът.

Според БСП по време на 3-годишното си управление ГЕРБ са източили от държавни предприятия и търговски дружества над 630 млн. лева. С тези пари управляващите са запълнили дупките в републиканския бюджет. 

Истината е това, че вечната битка с тройката коалиция напоследък се прехвърля на кметовете, коментира Емилия Масларова. По думите й следващите виновни, които няма да могат да се справят със ситуацията в страната са местните структури, т.е. кметът и общинският съвет ще бъдат виновни, че не могат да управляват средставта и затова нещата не се случват така, както трябва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koko
koko
18.09.2012 17:41 17:41

Какви избори в БСП, решенията винаги се вземат от сивите кардинали Иван Драганов, Тодор Атанасов, а хората които още не са го разбрали това си мислят че в Хасково има структори на БСП. За справка – вижте колко електорат остана заради тия двамата на последните избори! Аман от стара номенклатура!

Анонимен
Анонимен
18.09.2012 19:50 19:50

ТЪПИ МУЦУНИ С КРИМИНАЛНО МИНАЛО,ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАТИСКАТ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА ИМАТ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ПРОК*РАТУРАТА.ДРУГАРКАТА МАСЛАРОВА ЗАЩО НЕ Е ОСЪДЕНА ЗА ДАЛАВЕРАТА В СТАРА ЗАГОРА???
ВЪПРОСА МИ Е КЪМ ДРУГИТЕ ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ!!!

Back to top button