Хасково

Благотворителният концерт на „Гранд“ съра 472 лева за световното

Концертът472 лева събраха възпитаниците на клуб по спортни танци „Гранд“ на благотворителен концерт снощи. Празникът, който си устроиха възпитаниците на Павлина Вълчева и Николай Манолов, бе с цел да подпомогне участието на двойката Любослав Стоев и Мирослава Дойчева на световното първенство в Унгария.

Те са една от двете български двойки, които ще представят страната ни на международния форум. Събраната сума ще покрие част от нощувките на състезателите. 

Пред препълнената зала на ДНА Любо и Мира представиха танците, с които ще се състезават в Унгария, показаха и новите си тоалети. Те бяха подкрепени от останалите танцьори от КСТ „Гранд“. „Черешката на тортата“ бяха треньорите им Павлина и Николай, които също се качиха на сцената. 

„Любо и Мирослава се представиха много добре. Публиката видя, че те са в добра форма преди състезанието. Участието им на концерта бе и тяхната генерална репетиция преди шампионата„, коментира за Haskovo.info Николай Вълчев. Той бе категоричен, че двойката се е заредила с много положителни емоции преди заминаването за Унгария утре.

От „Гранд“ благодарят на всички, които са се присъединили към благотворителната кауза и си пожелават следващата година повече двойки от клуба да спечелят квоти за световен шампионат.

Концертът Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kasabalija
kasabalija
19.09.2012 14:32 14:32

скъпи журналисти направете точно сметка че472 лева прави точно 157.33 прдадени билета как става това не знамно бъдете прерфектни в сметките си Иначе желаем от сърце добро класирени на децата на Хасково Успех

селски
селски
19.09.2012 15:13 15:13

касабалия, учи се да делиш и не закачай журналистите

Haskovo.info
Haskovo.info
19.09.2012 15:24 15:24

Събраните пари са не само от билети, но и от дарения, които публиката пускаше в кутии.

бори ммм
бори ммм
19.09.2012 19:05 19:05

как ви остава време да правите сметките на когото и да е? не е ли по важно че Хасково и България има такива деца за чест и гордост,желая на тези красавци и таланти успех на световното страхотни стееееее!!!

steli
steli
19.09.2012 19:06 19:06

uspehhhhh!!!

Back to top button