Хасково

Лозар преби с кол берачка, мислел, че идва да го краде

Грозде53-годишна свиленградчанка е с разкъсно – контузна рна на главата след удар с дървен прът. Жената е била пребита в землището на село Белица от 53-годишен собственик на лозов масив.

Вчера около 07:30 часа мъжът обикалял около масивите си с цел охрана, носейки законно притежавана ловна пушка „ИЖ“, 12 кал. По коларския път на землището вървели десетина жени, отиващи на гроздобер на друг лозов масив. Мъжът помислил, че жените дошли да го крадат.

Произвел изстрел във въздуха и те се разбягали. Той ги последвал и с дървен прът нанесъл на една от тях удар по главата. 

Ранената жена е изписана за домашно лечение. Пушката и разрешителното за оръжието са иззети от полицейските служители с протокол. Образувано е досъдебно производство за едро хулиганство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button