Регион

Търсят организатори на дейности в пенсионерски клубове

Процедура по провеждане на подбор на персонал за длъжността „организатор дейности“ в клубове на пансионера обявиха от ОП „Общински паркинги, пазари, отдих и туризъм“ при Община Харманли.

Става въпрос за 4 щатни бройки. Персоналът се назначава на трудови договори на база на необходимите квалификация, опит и лични качества.

За обявените длъжности в предприятието могат да бъдат наемани хора, които отговарят на следните минимални изисквания: средно образование, професионален опит не се изисква, организираност, отговорност, умение за работа и комуникация с възрастни хора, отзивчивост, спазване на лична и трудова дисциплина.

Процедурата се провежда на два етапа – подбор по документи и събеседване.

Документи се подават до 18 юли включително в общинското предприятие на улица „Марин Велев“ №1 всеки работен ден от 08:00 до 12:00 и от 13:00 до 17:00 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button