Хасково

Седмокласник със стипендия от 1620 лева

Връчването на стипендиятаСедмокласникът Енгин Ахмед Топчу, придружаван от майка си, получи днес стипендията, която заслужи със спечелваното на първо място в националния конкурс  „От Коледа до Васильовден“. 

Финансовият стимул е в размер на 1620 лева и се отпуска отпускат на основание Програмата на мерките за насърчаване на творческите заложби и потребности на деца с изявени дарби.

Енгин е възпитаник на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Хасково. Той  участва  в  конкурса със специално пано, направено по записаната „Легенда за златото“ от стамболовското село Светослав.

Връчването на стипендиятаРъководител на седмокласника е учителката по математика и физика Димитрийка Жарова, която оглавява клуба по етнографски дейности.

От училището припомнят, че това е шестия възпитаник от школото, който печели първо място в Национален  конкурс организиран от Националния дворец на децата – София.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button