Хасково

Кьосепашев се барикадира в жилището си с пушка и не пусна „разрушителите“

Георги Кьосепашев се барикадира с пушкаСобственикът на жилище в кв. „Орфей“, което трябваше да бъде съборено като незаконно строителство, се барикадира в имота и за втори път днес отказа да допусне работници.

След като тази сутрин Георги Кьосепашев не разреши на представители на ДНСК да влязат в имота, за да започне събаряне на незаконния втори етаж и му прилоша, следобед на мястото пристигнаха работници, които започнаха да изнасят част от покъщнината му.

Георги Кьосепашев се барикадира с пушкаСлед първите няколко каси с компоти, собственикът се барикадира в жилището с пушка и се наложи всички да бъдат изведени от сградата от полицаите. Малко по-късно пристигнаха ръководни фигури от МВР – Хасково, които проведоха разговор с Кьосепашев заедно със съпругата му и синовете му.

В крайна сметка собственикът беше изведен от жилището и доброволно качен в полицейска кола без белезници.

Сагата с втория етаж на сградата до блок 20 в кв. „Орфей“ е от 1997 година, когато семейството го построило над законните магазини. Тогава окръжният съд отменил заповед за събаряне. На няколко пъти собствениците внасяли документи за узаконяване в общината, но в крайна сметка през 2009 са получили окончателен отказ с мотива, че на това място не може да има жилищна сграда.

От ДНСК обявиха, че имотът така или иначе ще бъде съборен, тъй като незаконността му е потвърдена на всички инстанции.

Видео Вижте видео репортаж за сагата

 Георги Кьосепашев се барикадира с пушка  Георги Кьосепашев се барикадира с пушка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.09.2012 20:49 20:49

Бум, бум, че пляс

Човек на кмета.
Човек на кмета.
19.09.2012 20:53 20:53

Кои са ръководните фигури от МВР,ТИЯ ДВАМАТА ТЮМБЕЛИ ли?И двамата за пъдене,единия има бели петна в паметта,другия се е изгърбил отпред от кьор софри,пътя,пътя прасета оядени…

Екс ченге
Екс ченге
19.09.2012 20:57 20:57

Николайчо,Денев що даваш да те снимат мойто момче?

Патил
Патил
19.09.2012 21:24 21:24

За циганите може ами нали имаме „онбутсман“ ВСИЧКО е КОРУПЦИЯ.

гост
гост
19.09.2012 23:41 23:41

май като слушам хората точно той е човека, който е предотвратил инцидента и е въздействал на БЕДНИЯ да приключи недоразуменията днес. Смятам, че си познаваше хората от квартала и е помогнал на всички с проблеми

angel
angel
20.09.2012 8:45 8:45

kade e darjavata kade e vlastta kade tragnal tozi smotan sreshu vlastta s puşkata da niyama voyna toy dane e ot horata na isabin LDİN

Анонимен
Анонимен
20.09.2012 9:30 9:30

И къде е спал толкова години, че не си озаконил жилището толкова години. И в митничарското село реваха, ама ги бутнаха. не може от 97 да имаш имот и 15 години да живееш в него без да плашаш данъци и накрая с пушка навсичкото отгоре. Трябвало е да го арестуват и да го съдят

121
121
20.09.2012 11:12 11:12

ногато има доказателство че този глпак вади ловната си пшка за българското правосъдие не вземе мерки на такива болни мозъци оръжието трябва незабавно да се отнеме . трябва да се образва дознание и по бърза процедра да бъде съден .да м се отнеме пшката и изключи от држинката която е член завинаги . комисар петров да назначи спешно проверка ида гонтролира този инцидент .

Back to top button