Любопитно

Пратиха Стефан Димитров в небето за ЧРД

Стефан Димитров, архивВаучер за полет с двуместен свръх лек самолет получи като подарък за рождения си ден председателят на Общински съвет – Димитровград Стефан Димитров. Изненадата му бе поднесена от колегите му от коалиция „Да за Димитровград“. Димитров обеща да използва ваучера при първа възможност.

По време на полета той ще бъде придружаван от инструктор и след преминаването на предварително обучение, ще има възможност сам да пилотира свръх лекия самолет. 

Колегите явно добре ме познават. Харесвам екстремните преживявания и с удоволствие ще се опитам да управлявам самолета“, каза Димитров.  Общинската съветничка от коалиция „Да за Димитровград“ Катя Панева коментира, че председателят на Общинския съвет е човек с неизчерпаема енергия, който работи много и затова съветниците са решили да му подарят време за отдих, макар и в екстремни условия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button