Хасково

Започна събарянето на жилището на Георги Кьосепешев

Започна събарянетоСлед два неуспешни опита, разрушаването на жилището Георги Кьосепешев в кв. „Орфей“ днес започна. 

Вчера акцията по събарянето бе осуетена два пъти. Първо Кьосепашев не разреши на представители на ДНСК да влязат в имота, за да започне събаряне на незаконния втори етаж и му прилоша. По-късно на мястото пристигнаха работници, които започнаха да изнасят част от покъщнината му. 

Започна събарянетоСлед първите няколко каси с компоти, собственикът се барикадира в жилището с пушка и се наложи всички да бъдат изведени от сградата от полицаите. 

По-късно Кьосепешев беше отведен от полицията за среща с прокурор.

Днес вече доста по-спокоен, той позволи на работниците да започнат работа по събаряне на втория етаж от сградата му, който е обявен за незаконен на всички инстанции. Събарянето ще отнеме поне 10 дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
11.10.2012 13:28 13:28

Няма да събарят незаконни стрежи отпреди март 2001 г. , защо бързат да съборят на семейството дома?! http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5197831

Back to top button