Спорт

2 медала за хасковските боксьори от държавното

БоксСребърен и бронзов медал спечелиха възпитаниците на Боксов клуб „Хасково“ от републиканското първенство за купата на България във възрастовата група 17-18 години. Домакин на шампионата бе зала „Дружба“, където днес се играха финалите.

В категория до 91 кг среброто грабна Теодор Тихомиров.„Беше сравнително трудно, но смятам, че на следващото състезание ще бъда по-добре подготвен физически и ще взема златния медал“, коментира минути преди награждаването боксьорът от клуб „Хасково“.

БоксПо пътя към второто място хасковлията изигра три мача срещу състезатели от пловдивския „Юнайтед Спортс“. Според Теодор той преодолял с лекота първите двама съперници, но третият му противник се оказал наистина труден.

Домакините отново имаха повод за радост в категория до 81 кг, където  Мухарем Зеки завоюва бронз.

В републиканското първенство за купата на България участваха 32 отбора от София, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново и Благоевград. Освен от Боксов клуб „Хасково“ областта ни бе представена и от клуб „Севдалин Василев“, чиито представители обаче не успяха да се доберат до медалите.

Бокс

Медалистите Теодор и Мухарем

Бокс

Публиката

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button