Спорт

Контузия спря Гришо на осминафиналите на Уимбълдън

Контузия не позволи на Григор Димитров да доиграе срещата си от осминафиналите на турнира от Големия шлем „Уимбълдън“, съобщават от федерацията по тенис.

Българинът се отказа при резултат 3:5 гейма срещу №5 в света Даниил Медведев от Русия.

Гришо започна великолепно срещата и поведе с 3:0. Последва изравняване до 3:3, но по-лошото бе, че хасковлията получи контузия. Проблемът очевидно затрудняваше движението на българина, който допусна да бъде пробит на свой сервис – 4:3 за Медведев.

След това Димитров поиска медицински таймаут, за да се опита да реши проблема. Българинът се появи обратно на корта, но видимо накуцваше и даваше сигнали, че болката продължава.

Медведев използва максимално момента и спечели подаването си на нула, повеждайки с 5:3. Димитров опита да изпълни сервис, но болката бе толкова силна, че в крайна сметка го принуди да се откаже.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button