Регион

Мотоциклетист бере душа, Жигули катастрофира във Върбица

Катастрофата във Върбица63-годишен мотоциклетист е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Инцидентът е станал в събота около 7:50 часа на пътя Тополовград – село Каменна река. Пострадалият карал мотоциклет MZ с несъобразена скорост, изгубил контрол над возилото и паднал на пътното платно. Въпреки, че е бил с каска 63-годишният мъж е с контузни рани на главата. Настанен е в МБАЛ – Хасково.

Около 14:30 часа в димитровградското село Върбица става друга катастрофа. 64-годишен шофьор на лек автомобил ВАЗ решил да завие наляво, въпреки че маркировката не го позволявала. В този момент бил ударен от неправилно изпреварващото го БМВ, шофирано от 28-годишен димитровградчанин. 

т удара е пострадал по-възрастния водач. Той е с контузно – охлузни рани. Опасност за живота му няма. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ШИБАНЯЦИ
ШИБАНЯЦИ
23.09.2012 18:10 18:10

Единия няма право да завива,другия няма право да изпреварва.и ко праим тогава а???

kokor4o
kokor4o
23.09.2012 22:41 22:41

gledame nagynati lamarini …. tq taa zigulka ne za pyrwi pyt zawiwa ot tam , ama se trqskat drugi , no toz pyt i na nego ne mu se razminan – neise nali sa samo lamarini …..

Полицейско БМВ връхлетя “Лада”
Полицейско БМВ връхлетя “Лада”
24.09.2012 14:28 14:28

http://www.blitz.bg/news/article/156023 24 септември 2012, 12:48

Хасково, България

Полицейско БМВ връхлетя “Лада”, пресякла му пътя. Баварецът, който помля соцвозилото, е управляван от шефа на криминалната полиция в Димитровград, Александър Димитров.
Виновен за мелето е шофьорът на социалистическото возило, който изведнъж решил да завива наляво и то при непрекъсната маркировка. В същото време и водачът на БМВ-то решил да изпреварва на същата маркировка.

Цяло чудо е, че няма жертви. Шофьорът на ладата е с няколко контузни рани, а пътуващите с него са невредими. Не е пострадал и водачът на БМВ-то. Пристигналите униформени са съставили актове и на двамата водачи. При проверката с дрегера е констатирано, че и двамата не са употре*или алкохол.

Back to top button