Хасково

Приключват ремонтите в четирите хасковски гимназии

На финалната права са основните ремонти в четирите хасковски гимназии, заради които през миналата учебна година за три от тях се наложи преместване на децата в други училища.

Учениците не бяха местени единствено в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, където заради многото стаи, санирането се извърши на етапи. В момента текат довършителни работи.

Гимназистите от ФСГ „Атанас Буров“ учиха в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“. Вътрешният ремонт във Финансово-стопанската гимназия е завършил, като сега се работи по двора на училището. До дни започва преместването в обновените класни стаи.

РемонтДо края на юли пък се очаква да приключи санирането на сградата, където се помещават ПГТ „Александър Паскалев“ и ПГЛП „Райна Княгиня“. Тук ремонтът започна най-късно и също наложи децата да учат в други сгради.

РемонтОт ръководствата на училищата заявиха пред Haskovo.info, че всички дейности ще приключат до 15 септември и учебната година ще бъде открита в обновените сгради.

РемонтПродължава обаче ремонтът в основното училище „Никола Вапцаров“, който започна през април и ще продължи 311 дни. Учениците бяха преместени в ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“, а децата от подготвителната група в сградата на детска градина №19.

Една година ще санират училище „Никола Вапцаров“ в Хасково, децата в други две сгради

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Въжарски
Въжарски
10.07.2024 18:57 18:57

Абе на този Бебо кой му ги дава тези поръчки той работи толкоз бавно и некачественно

Анонимен
Анонимен
11.07.2024 10:52 10:52
Отговор до  Въжарски

Важно е да е евтино. Да остане пара, за който трябва.

Анонимен
Анонимен
16.07.2024 17:12 17:12

Най-неспособната фирма в строителството.Паднали тавани и т.н.Всички знаем как се случват нещата….

Back to top button