Хасково

Близо 200 стека цигари иззеха полицаи от Димитровград и Харманли

Цигари, илюстрацияБлизо 200 стека контрабандни цигари са конфискували криминалисти Димитровград и Харманли  по време на акция срещу съхраняването на безакцизни стоки през уикенда.

Полицейските служители проверили два обекта, собственост на 52-годишен димитровградчанин. В кафене на ул.“Велико Търново“ в Димитровград са  открити 160 стека цигари, а в прилежащи постройки към обекта –  25 стека. Димитровградчанинът е задържан за 24 часа, а цигарите са иззети с протокол. 

Безакцизен тютюн, заготовки за цигари и цигари без бандерол са конфискувани от криминалисти от РУП – Харманли през почивните дни. При претърсване в частен дом на улица „Чавдар войвода“ в града, собственост на 54-годишен мъж от града са открити 30 кг ситно нарязан безакцизен тютюн в полиетиленови пликове, 19 кутии със заготовки за общо 1000 цигари и 5 стека от различни марки без бандерол и неустановен произход. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button