Хасково

Местят отделение и завършват топлата връзка в МБАЛ – Хасково

Предстои преместване на отделението по Уши-нос-гърло в МБАЛ – Хасково.

За целта е обявена обществена поръчка за текущ ремонт и вътрешно преустройство на помещенията, където преди години се помещаваше Очно отделение. Става въпрос за етажа над вътрешно отделение.

Сега УНГ е в сградата, където се помещава Инфекциозно отделение. На новото място звеното ще разполага с повече болнични легла. На мястото на УНГ пък ще се разшири Очно отделение.

РемонтПрогнозната стойност на ремонта е 445 550 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 25 юли.

По-рано от болницата обявиха поръчка за избор на изпълнител за ремонт на 5 отделения. Ще бъдат обновени отделението по физикална терапия и рехабилитационна медицина, отделението по анестезиология и интензивно лечение, Урологично, Кардиологично и отделението по ортопедия и травматология.

РемонтМеждувременно напредва изграждането на топлата връзка с асансьор между втория етаж от североизточния край на сградата на Вътрешно отделение към югоизточния край на сградата на Детско отделение.

Ще се обособи и връзка от Детско отделение към Кардиологично и Ортопедично отделение, намиращи се в северното крило на същата сграда.

Ремонтират 5 отделения в МБАЛ – Хасково

Започна изграждането на топла връзка с асансьор в МБАЛ – Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button