Хасково

Жигули паркира на тротоара, за малко не насмете пешеходците

Катастрофата77-годишен хасковлия с Жигули уплаши до смърт пешеходци по бул. „Васил Левски“ в Хасково днес.

Мъжът пътувал от жк „Орфей“ към центъра. Малко след кръстовището с ул. „Дунав“ се качил на тротоара и за малко се ударил движещите се по него две жени. Една от тях бе безкрайно уплашена. „За малко не умря. Просто срещна смъртта с очите си„, коментира приятелката й.

77-годишният хасковлия обясни, че друга кола му засякла пътя и за да избегне удара се качил на тротоара. Свидетели обаче твърдят, че не е имало второ возило.  

Катастрофата

Жената с розовата блуза бе най-уплашена

В крайна сметка уплашени от случилото се бяха и пешеходците, и шофьорът на колата, който с треперещи ръце подаваше документите на полицаите. 

При друг инцидент тази нощ в Харманли на ул. „Районна“ неправоспособен 20-годишен шофьор е карал Пежо с несъобразена скорост, загубил управлението над колата, излязъл от платното, преобърнал се е и се е ударил в железен електрически стълб.

Шофьорът е с мозъчно сътресение, контузия на гръден кош и изкълчени пръсти на лява ръка. При катастрофата са пострадали и возещите се в колата двама пътници на по 22 години. Единият от тях е с мозъчно сътресение и контузия на гръден кош, а другият – с мозъчно сътресение и разкъсно контузна рана на главата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdf
asdf
25.09.2012 19:12 19:12

77-годишен ШОФИОР !? Алоооо бракувайте ги вече тия, бе !

iva
iva
25.09.2012 19:43 19:43

kraino vreme e kompetentnite organi da vzemat predpazni merki i da slojat legnali policai na tova opasno krastovishte.Kolko jertvi triabva da ima oshte za da napraviat neshto

писта
писта
26.09.2012 14:02 14:02

За никого не е тайна , че от кръговото до светофара на Дунав е скоростна писта. На същата отсечка няма нито 1 легнал полицай!. И както винаги , в БГ трябва да стане белята и тогава да се вземат някакви мерки…

Back to top button