Хасково

Свободни места за учители и инженери в Хасковска област

51 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

9 от тях са за учители, а 20 са за инженери в Димитровград.

В община Хасково се търсят помощник-директор в учебната дейност, учител по български език в гимназиален етап, учител в група за целодневна организация на учебния ден V-VII клас, двама склададжии, оперативен дежурен, експерт, който да води военен отчет на офицери от резерва.

В Димитровград имат нужда от по петима инженери по автоматизация на производството, енергетици, механици, химици, петима електромонтьори, трима шлосери, петима техници по автоматизация на производството, две медицински сестри на 1 030 лева заплата

В Харманли свободните места са за двама работници за монтаж на измервателни уреди при индивидуални клиенти, учител по общообразователен предмет в прогимназиален етап, начален учител.

Вакантните позиции в Симеоновград са за учител по български език в прогимназиален етап, учител по история и география в прогимназиален етап, учител в група за целодневна организация на учебния ден V-VII клас, учител за практическо обучение.

В Стамболово се търси личен асистент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лилия
Лилия
14.07.2024 12:27 12:27

Те са предварително нагласени в езиковата гимназия се търси учител по БЕЛ , забележете 2 дни е обявата само, и дируктор в Паисий Хилендарски – който предварително се знае кой е

Нели
Нели
14.07.2024 12:30 12:30

Зам -директор в Пайсий Хилендарски – Хасково, ПМГ учител по англ.език, Харманли БЕЛ

Йордан
Йордан
14.07.2024 17:30 17:30

Не си ритайте здравната книжка като техник в Димитровград

Back to top button