Хасково

С хляб и сол честват Международния ден на възрастните хора

Възрастни хора, илюстрацияТържествен концерт по случай Международния ден на възрастните хора организира Съюза на пенсионерите в Хасково.

Всички представители на третата възраст са добре дошли на празника, който ще се проведе в понеделник от 14:00 часа в театъра. Ще ги посрещнем с хляб, сол и китка здравец, каза за Haskovo.info членът на Управителния съвет на съюза поетесата Нина Момчилова.

На сцената на хасковския театър ще танцуват деца. В програмата са включени много песни и стихове. Поздравително слово към пенсионерите ще произнесе и председателят на съюза Надя Иванова.
Очаква се община Хасково да връчи награди на изявени състави и техните ръководители, които развиват дейност под крилото на градските читалища.

От съюза на пенсионерите се надяват в най-скоро време администрацията да им предостави офис. Веднага след това са предвидили обиколка по селата от общината, за да се запознаят с проблемите на хората от третата възраст, допълни Момчилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button