Хасково

Горя Опел в Хасково, скара подпали апартамент

Пожар, илюстрацияЛек автомобил „Опел Астра“ е горял тази нощ в Хасково. Огънят лумнал около 4:00 часа на ул. „Ген. Тотлебен“ в Хасково. Изгорял е двигателят, арматурното табло и предното стъкло на колата. Причината за пожара е в процес на изясняване. 

При друг инцидент заради неправилно използване се е подпалила ел. скара в апартамент на ул. „Изток“ в Хасково. Собствениците са се отървали само с опушени стени.

Вчера е регистриран още един пожар с материални загуби. Заради късо съединение се е подпалил павилион на ул. Бяло море в областния град. Бързата намеса на пожарникарите е спасила помещението. Изгорял е разклонител.

В сряда са станали още 11 пожара в сухи треви и отпадъци в общините Хасково, Димитровград, Харманли, Любимец, Свиленград, Симеоновград и Тополовград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button