Хасково

Тираджията с кокаина за 1 млн. лв. е оказал съпротива при ареста

51-годишният турски тираджия Исмаил Гюнеш, който беше задържан на ГКПП „Капитан Андреево“ за голямо количество кокаин е оказал съпротива при ареста, стана ясно на днешното съдебно заседание в Хасково за вземане на мярката му за неотклонение.

Както Haskovo.info писа, Гюнеш беше арестуван на 11 юли, след като в хладилника в шофьорската кабина на камиона му бяха открити 3 пакета с 3 240 грама кокаин на стойност 1 018 656 лева. Той е пътувал от Нидерландия и Германия за Турция.

По време на проверката шофьорът е направил опит да избяга в Турция, но е задържан от митническите служители на метри от границата.

КокаинСъдът го остави в ареста заради обоснованото предположение, че е извършил престъплението, в което е обвинен и заради опасността да се укрие или извърши престъпление при по-лека мярка.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 10 до 15 г. и глоба от 100 000 до 200 000 лева.

Кокаин за над милион откриха в хладилник в камион, шофьорът опита да избяга

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button