Регион

14-годишно момиче загина след преобръщане на кола

14-годишно момиче е загинало снощи при катастрофа на пътя между село Хухла и Ивайловград, съобщават от полицията.

Сигналът за произшествието е подаден в 00:38 часа. 18-годишен ивайловградчанин с лек автомобил Фолксваген е загубил контрол над колата и на десен завой се е ударил в изкуствена преграда.

Колата се е преобърнала и е застанала по таван на платното. Починала е возещата се на предната дясна седалка 14-годишна ивайловградчанка. С леки охлузвания са возещите се на задната седалка на колата две момичета, също на по 14 г. Пробите на водача са отрицателни.

61-годишна жена е с леки натъртвания след друг инцидент в Харманли. Вчера в 9 часа е получено съобщение от ЦСМП в града, че са посетени от жената за обработка на раните. Изпратените на място полицаи са изяснили, че ПТП е станало на второкласен път, а жената е шофирала Фолксваген. След загуба на управлението му на десен завой се е ударила в дърво. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button