Хасково

Портиер на Младежки център млати с юмруци 15-годишен ученик

Младежки център - ХасковоПортиерът на Младежки център – Хасково Кольо Колев пребил 15-годишен ученик, алармира Haskovo.info майката на момчето Таня Нохчева.

Във вторник вечерта около 19:30 часа 15-годишният Павел дошъл на репетиция в балет „Тангра“. С няколко момичета от балета изчаквали започването на тренировката на диваните във фоайето на Младежкия център. При тях дошло още едно момиче, което отдавна не били виждали, и започнали да я прегръщат и да й се радват и вдигнали шум.

Махайте се! Не ви искам в тази част на сградата„, скарал се пазачът Кольо Колев. 15-годишният Павел го попитал „Защо?“, но отговор не получил. Танцьорите се качили в съблекалнята и започнали да се преобличат за тренировката. В този момент пазачът нахлул в помещението с думите с думите „Сега ще си поговорим, защото много ми мърмориш“, хванал Павел и му ударил два юмрука по лицето, заплашвайки, че ще го заколи. В този момент хореографът на балет „Тангра“ Дорина Инджова се намесила и спряла саморазправата. Пред нея пазачът заявил, че Павел много мърморел и му отговарял.

Инджова позвънила на директора на младежки център Елена Шопова, за да я уведоми за случилото се. Изчакали майката на Павел да дойде до Младежки център и се обадили в полицията, където дали подробни обяснения по случая.

Младежки център - ХасковоВчера Павел е бил освидетелстван от съдебен лекар. В заключението на доктора пише, че става въпрос за лека телесна повреда и причинени страдания на тийнейджъра. По врата и ръката му дори личели следите от пръстите на портиера. Вчера сутринта пазачът Кольо Колев подал молба за напускане, потвърди днес директорът на Младежки център Елена Шопова. 

Днес предстои майката на Павел – Таня Нохчева да се свърже с адвокат, за да предприемат съответните действия. „Не мога да приема това поведение от страна на възрастен мъж. Това е саморазправа и той трябва да бъде наказан“, бе категорична Нохчева.

Това не е първият случай, в който портиерът се опитва по насилствен начин да се саморазправя с деца, казаха пред Haskovo.info родители. Малките посетители на Младежкия център не веднъж ставали свидетели на нервните му изблици и забрани да стоят на фотьойлите във фоайето на сградата. През пролетта дори хванал за врата един от танцьорите на ФТА „Южняче“ и насила го извел от сградата.

От полицията потвърдиха за случая, но отказаха подробности, тъй като все още се работи по изясняване на обстоятелствата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

22 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.09.2012 13:53 13:53

Съд за такива самозванци

Приятел на пострадалия
Приятел на пострадалия
27.09.2012 19:41 19:41

Много е лесно да говориш така когато не познаваш някой ;)!Обзалагам се че ти си същото комплексарче като портиерът

Pavel Nohchev
Pavel Nohchev
27.09.2012 21:56 21:56

Az sam Pavel i moga da vi kaja 4e ne vi interesyva kakvo to4no e stanalo, za6toto nee va6a rabota no ako tolkova vi interesyva 6te vi kaja 4e statiite koita sa v neta sa preoveli4eni i to dosta. Nikoi ne me e ydrql v korema ili do sarceto nito pak me e melil ili prebival. Portierat se qdosa nqmam si i na predstava za6to i me ydari dvapati v oblasta na bradi4kata. Sega 6te se napi6at mnogo ne6ta 6te se kajat mnogo ne6ta. Na men savesta mi e 4ista, za6toto az sam kazal na policiqta kakvo stana ima i svideteli koito bqha tam i vsi4ko e kazano i napisano kadeto trqbva.Tai4e go karaite po- spokoino i nqmam jelanie da komentiram pove4e.I ne mislq 4e trqbva da se preyveli4ava.

До Павел
До Павел
27.09.2012 22:52 22:52

Не само си невъзпитан, ами си и неграмотен. На каква азбука си писал, какви са тия букви 4 и 6.

съседка на пазача
съседка на пазача
28.09.2012 8:46 8:46

Познавам човека от години,спокоен и олегнал мъж,едвали ще посегне да бие така момчето безпричинно.А не си ли задавате въпроса ,колко агресивни са сегашните ни деца,не търпят критики,съвети,правят каквото им се иска,не сме свидетели на случилото се,неможем да коментираме и съдим,но като си знаем палавите деца и на какво са способни, най вероятно може да е било обратното,да се е нахвърлило момчето и той да се защити,а щом е сложен там да следи за ред,дисциплина,и поддържане на имуществото е длъжен да спазва това.Ако децата нямат страх ще настъпи пълен хаус и безредие,а що се отнася до тоалетните,прав е ,че няма д аги пуща безразборно,видяли ли сте какво има в тия тоалетни,спринцовки и за какво още влизат там.

vania
vania
28.09.2012 10:18 10:18

Здравейте,относно случката с момчето,не го познавам добре,но каквото и да се е случило портиера няма право да посяга на деца,нали за това е там да защита децата и да ги пази,а не да ги бие.Днес посяга с ръце,утре с пръчка а друг път с нещо по опасно.Моето дете тренира в ТАНГРА и със сигурност неискам такъв портиер…..Успех на децата от ТАНГРА – МНОГО СА ДОБРИ

julien
julien
29.09.2012 16:15 16:15

az sam svidetel na poboq na pavel nie sa6to sme bili goneni ot portiera po sa6tiq na4in. Izvinete 4e pi6a taka no bulgarskiq ne6to mi kucha.az sa6to poznavam pavel toi ne bi storil ili kazal ne6to na tozi portier az sam ot edna godina v Tangra i za parvi pat vijdam takova ne6to ot portiera primerno predi nqkolko meseca repetirame v drugata zala na mladejkiq i toi izgasq lampite i ni padi dokato repetirame ne6to vajno taka 4e ne iskaite obqsnenie na pavel

МАКАРЕНКО
МАКАРЕНКО
30.09.2012 14:14 14:14

Павелчо ли,направил се е на пич пред мацките,вижте ме кой съм аз и малко му е дърпал ушите охранителя,малкоо.А на майката две приказки,да търси вината в себе си.Защото РОДИТЕЛИТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за постъпките на децата си и никой друг,така че коментарът е излишен!

koleva
koleva
30.09.2012 14:32 14:32

стига вече с този цирк,майката да се откаже от всякакви по нататъчни действия,много добре си познава сина и той признава че не е вярно всичко това,оставете човека на мира,не е виновен пазача,а Павелчо,не му ли виждате самодоволната усмивка на снимката,излъгал е всички и сега се кефи

мирка
мирка
30.09.2012 20:20 20:20

Павеле,не се чуди как аз лъжа или не,ами обясни на хората как излъга ти,най-нагло и гадно и майка си,и полицаите и всички,които четат това,с което си тръгнал да ги занимаваш,не те ли е срам да разправяш на всички медии как те ‘били’,което не е никак вярно,майка ти като ти удари плесница,като не си слушкал,както е и в случая,разказваш ли на всички

Приятел на пострадалия
Приятел на пострадалия
27.09.2012 19:40 19:40

Познавам Павел от 2 години и мога да кажа че едва ли е направил нещо за да заслужи юмруци.Но все пак се намираме в България какво да очаквам явно пазача си има комплекси който трябва да избие по някой такива хора са за трепане!
Мисля че портиерът трябва да бъде съден по-бързата процедура!

thucgtr
thucgtr
27.09.2012 18:36 18:36

Възпитанието, драги ми ВЪЗМУТЕН, и добрия пример децата трябва да го получат в къщи, а не от портиера на Младежки център.

Анонимен
Анонимен
27.09.2012 14:31 14:31

Няма по-търпелив човек от този портиер.Майката вместо да освидетелства детето си е необходимо да вземе мерки за възпитанието му – но мисля че е доста късно за това.Срамота е да оправдавате подобно поведение на младо момче .

Анонимен
Анонимен
27.09.2012 14:39 14:39

Не оправдавайте постъпката на този портиер. Той хока децата непрекъснато и ги пъди като парцали. Това са нашите деца,а той се държи лошо с тях. Това не е единичен случай и е факт, че не са взети мерки навреме, за да се предотврати поредния му нервен изблик. Добре е, когато някой е сгрешил да си носи последствията, а да не търси оправдания.

KASABALIJA
KASABALIJA
27.09.2012 14:48 14:48

ВКЪПИ РОДИТЕЛИ ,САМОДЕЙЦИ И К*РСИСТИ.ЗА ВСЯКО ЕДНО ТАКОВА КУЛТУРНО-ПРОСВЕТНО ЗАВЕДЕНИЕ ИМА ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШНИЯТ ТРУДОВ РЕД, А В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ТОВА СЕ СПАЗВАА ПРИ НАС БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ВСИЧКИ. ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ БЛИЗКОТО МИНАЛО. УЧИХ В ШКОЛАТА ПО ЕЗИЦИ ПРИ ЧИТАЛИЩЕ „ЗАРЯ“. ТАМ ИМАШЕ ЛЕЛКИ, КОИТО НИ КАРАХА ПЪРВО ДА СИ ИЗВАДИМ ДЖОБОВЕТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ ДА НЯМА БОКЛУК. ПОСЛЕ ДА СИ ИЗЧИСТИМ КРАКАТА ОТ БОКЛУКА, ДА СИ СВАЛИМ ШАПКИТЕ И ТАКА ДА ВЛИЗЕМ В ЧИТАЛИЩЕТО КАТО В ХРАМ. АКО ТОВА ГО ПРАВЯТ СЕГАШНИТЕ МЛАДИ РОДИТЕЛИ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ, ИНАЧЕ МИСЛЯ ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ВЕЧЕ СА ЗАКЪСНЯЛИ ЗА НАМЕСА, ИЗТЪРВАЛИ СА ПОРВИТЕ 7 ГОДИНИ ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО СИ. СЪВЕТ НЕКА СИ ПУСНАТ МОЛБА В СТАРЧЕСКИЯТ ДОМ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ ………..

Анонимен
Анонимен
27.09.2012 14:56 14:56

Измествате проблема. Тук говорим за възрастен човек, който прибягва до саморазпправа, защото младеж му се е опълчил. Дайте да не говорим за първите 7 на Павел, а да помислим за първите 7 на портиера. Този човек е поне на 50. Какво ми говорите за Читалище Заря едно време. И аз съм посещавал к*рсовете в читалище Заря, на мен такова пребъркване, преджобване и сваляне на шапки не ми се е случвало, но това не е тема на разговора.
Факт е, че народа масово е изтрещял. И не само младото поколение е виновно, че отговаря, а и възрастните, които са изнервени от материалния свят, в който живеем. Все по-често и по-често ще се случват такива неща, но те трябва да се парират навреме, за да не се стига до по-сериозни последствия.

haha
haha
27.09.2012 15:49 15:49

хубаво е да разберем и обяснението и на другата страна все пак, а не само на ученика. Той може би не съзнава, че тези му думи, ако не са истина, може имат серизони последствия за човека. А всички знаем, че тийнеджърите си измислят. Може би сериозно е предизвикал портиера. Спестява някои свои обиди най-вероятно.

Анонимен
Анонимен
27.09.2012 15:55 15:55

Без значение колко арогантен и невъзпитан е бил ученикът, не е допустимо възрастен човек да посяга. Дори родителите не бива да посягат на децата си, а камо ли някой чужд. Неговата работа е да дава пример, недопустимо е да посяга

bbb
bbb
27.09.2012 16:23 16:23

iskam da wi kaja che winata e izcqlo w portiera az poznawam mnogo dobre Pawel i moga da wi kaja che toi e kraino wyzpitano momche i bez prichina nqma da se opylchi na nikogo.. sushtiq pazach e napadal i men nqma da kazwam koi sum i kakwa deinost imam w mladejkiq centur no tozi chowek me be udarih i hwurlil chantata na stulbite zashtoto s moi priqteli powreme da nashata repeticiq bqhme zapochnali da se smeem wyw foaieto i toii zapochna da me udrq .. tozzi chowek za men e psihopad i winata ni nai-malko e w Pawel,zashtoto go poznawam lichno,ako nqkoi ima wina towa e wuprosniq pazach !!!!!!!

ddsdas
ddsdas
27.09.2012 16:30 16:30

Абе тоя Павел е един нахален п**ал буквално, той е гей и се държи изключително арогантно и само си проси боя .

ВЪЗМУТЕН
ВЪЗМУТЕН
27.09.2012 17:21 17:21

Този същият портиер правеше проблеми цяло лято на децата от Тангра не им позволяваще да ходят до тоалетна и да пият вода.Как може да има такъв служител г-жо Директор.Що за човек е това ,хубав пример на възпитание дава този възрастен човек.Как може да си позволява да удря .

Ицо
Ицо
01.10.2012 17:15 17:15

Кольо също не стока-познавам го добре-злобен човек си е….

Back to top button