Хасково

130 първолаци в „Христо Смирненски“ посветени в звание

ОУ Христо Смирненски130 първокласници от 5 паралелки бяха посветени днес в звание „ученик“ на ОУ „Христо Смирненски“. На тържествена церемония по случай патронния празник на школото първолаците обещаха да уважават своите родители, учители и приятели, да учат и пишат домашните си и да пазят училището чисто.

Всяко дете се закле, церемониално докосвайки голям молив. Тъй като още не могат да пишат, малките отговорници на класовете сложиха пръстов отпечатък вместо подпис върху свитък с обещанието. Той ще бъде окачен в коридора, където са класните стаи на първолаците.

ОУ Христо СмирненскиВъзпитаници на „Смирненски“ от клуб по спортни танци „Гранд“ поздравиха с танц най-малките ученици. Церемонията бе уважена от началника на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов, представители на училищното настоятелство и много родители.

След тържеството официално бе открита новата столова, която работи от началото на учебната година. Там за малчуганите и гостите бяха приготвени лакомства. По-големите възпитаници на училището отбелязаха патронния си празник със спортен полуден.

ОУ Христо Смирненски ОУ Христо Смирненски
ОУ Христо Смирненски ОУ Христо Смирненски
ОУ Христо Смирненски ОУ Христо Смирненски

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button