Хасково

Хасковлия задържан за дрога, пак кражби и телефонни измами

ЕкстазиХасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщават от областна дирекция на МВР – Хасково. След претърсване на жилището на 33-годишния мъж на улица „Г. Кирков“ са открити пликчета с амфетамин с общо тегло 10 грама, 51 хапчета – вероятно също амфетамин, и канабис.

Досъдебното производство продължава, предстоят експертизи на веществата.

Поредната телефонна измама е станала в ивайловградското село Покрован. Около 6 часа вчера непознат е потърсил 79-годишна жена. Представил се за прокурор и й съобщил,че неин близък е претърпял пътен инцидент и за да му  помогне са нужни пари. 10 минути по-късно тя предала на непознатия 1500 лева и 3 златни монети. Малко по-късно старицата осъзнала, че е измамена и сигнализирала в ивайловградското управление. Работата по случая продължава.

Кражба от попмпена станция е станала тази нощ в село Бисер. Откраднати са медни проводници от трансформатор, ел. мотор и части за елинсталации. Помпената станция е била без елзахранване и се е охранявала от частен СОТ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button