Регион

Газова бутилка подпали апартамент, на 29 места горяха сухи треви

Пожар, илюстрацияСемейство от ул. „Армира“ в Ивайловград остана без част от покъщнината си след пожар в апартамента им, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал вчера около 13:50 часа заради неправилно използване на газова бутилка. На стопаните ще им се наложи да ремонтират част от жилището си, тъй като огънят е опушил и 20 кв.м. стени. 

През уикенда са регистрирани 29 пожара в сухи треви в региона. Горяло е в общините Хасково, Димитровград, Любимец, Свиленград и Тополовград, 

Едно лъжливо повикване е разходило огнеборците до село Горно Брястово.

Пожарникари и спасители са участвали в три операции по освобождаване на заседнал човек в асансьор, отваряне на заключена врата на апартамент и  оказване на техническа помощ при катастрофата на магистрала „Марица“, за която Haskovo.info писа вчера.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button