Любопитно

Наградиха димитровградски ученик на конкурс за ветеринарните лекари

Осмокласникът Мирослав Тодоров от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Димитровград е отличен от журито на националния ученически конкурс „Ветеринарният лекар – лечител на човечеството“.

Организатор е Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“ в Стара Загора. Партньори са Община Стара Загора и Регионалното управление на образованието. Надпреварата е част от Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците.

Повече от 420 ученици от детски градини, начални и основни училища и гимназии, центрове за подкрепа за личностно развитие, читалища и артшколи от 51 общини в 25 области на страната се включиха в конкурса. В категория рисунка, където Мирослав получи награда, бяха изпратени 294 творби.

Във фоайето на старозагорската гимназия, която навърши 75 г. от създаването си, е подредена постоянна изложба на рисунки и фотографии от конкурсите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
анонимен
анонимен
24.07.2024 13:39 13:39

„Ветеринарният лекар – лечител на човечеството“? време е човечеството да си смени джипито с ветеринар (бездруго говеда го управляват)

Back to top button