Хасково

Кметът: Старият съюз на пенсионерите не е извършвал обществена дейност

КонцертътС тържествен концерт Съюзът на пенсионерите в Хасково с председател Надежда Иванова отбелязаха Международния ден на възрастните хора.

„Изпитвам задоволство от това, че залата на театъра е препълнена. Това е доказателство, че вие, хората от третата възраст, усетихте че популизма и личните интереси трябва да се потъпкват и да се работи за благото на всички“, каза в приветствието си към възрастните хора градоначалникът Георги Иванов. 

Той бе категоричен, че новосъздаденият клуб ще има обществена дейност, тъй като доскоро не е било така, каза кметът, визирайки Обединения съюз на пенсионерите с председател Атанаска Митева.

Концертът„Изключително много съм помагал на пенсионерите, въпреки ограничените възможности и много ми е болно, че в един момент, тези които най-много се възползваха от правата, които им предоставях тръгнаха срещу мен, защото изгубиха личната си облага и през следващите дни и седмици ще го докажа пред съответните органи„, заяви Георги Иванов.

Той пожела на празнуващите здраве и награди изявени самодейци. Парични премии получиха певческата група в кв. Поройни, пенсионерските клубове от кварталите Ручока, Орфей, Дружба и Куба, както и от селата Узунджово, Николова, Мандра, Войводово и Тракиец. Индивидуални призове имаше за Дора Белевска, Бинка Иванова и акордеонистът Иван Петров.

Концертът продължи със стихотворение на Росица Станева, хумор и изпълнения на формации от читалища и клубове от общината.

Концертът Концертът
Концертът Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.10.2012 9:25 9:25

Много нагъл тип!…Той предоставял права на пенсионерите!

Back to top button