Регион

7 ранени след скандали, прераснали в побои

Полиция, илюстрация7 души от региона са пострадали след скандали, прераснали в побои, съобщават от Областната дирекция на МВР.

57-годишен симеоновградчанин е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Мъжът е намерен да лежи на площад „Трети март“ в града. В хода на разследването униформените са задържали 22-годишен младеж. Установено е, че той и пострадалия са се сбили след като преди това между тях възникнала разпра за животни.

При друг случай 25-годишен жител на хасковското село Криво поле е бил задържан за побой. В заведение на улица „Св. Георги“ в Хасково е възникнал скандал прераснал в бой между 47-годишният собственик на заведението и употребилият алкохол мъж. Съдържателят на обекта е с лека телесна повреда. Нанесени са и щети на заведение, уточняват от полицията. Задържаният е извършил нарушението в период, в който условната му присъда не е изтекла. Той е откаран в следствения арест.

Вчера е регистриран и семеен скандал завършил с петима ранени роднини. В семейната разпра за имоти участвали шестима жители на маслиново. Скандалът  ескалирала до побой. В резултат са пострадали петима от тях. Двама мъже на 20 и 26 години са с разкъсно-контузни рани по главите, други двама на 32 и 46 години са с натъртвания по тялото, а 18-годишен младеж е с натъртвания по гърдите и носа. Всички без опасност за живота, двама от тях са отказали преглед в болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button