Хасково

Над 20 сигнала за отводняване от снощи до днес

Наводнение, архивНа над 20 сигнала за отводняване са се отзовали служителите на хасковската пожарна.

Обажданията на спешния телефон 112 са започнали от снощи около 20:30 часа, когато се изсипа големия дъжд в областния град. 

Огнеборците са отводнявали сутерени на ул. „П. Славейков“ 5, ул. „1-ви Май“ 9, ул. „Габрово“ 7, ул. „Обзор“ 7А, ул. „Тимок“ 2, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и  бул. „Стефан Стамболов“ 1А.
Регистриран е и сигнал за наводнена жилищна сграда на пл. „Лебеда“. Под вода са били подземни гаражи на ул. „Стефан Стамболов“ 4 и ул. „Търговска“ 10. Пожарникарите са източвали дъждовни води и от мазета на „1-ви Май“ 16 и бул. „Васил Левски“. 

Засегнати от снощните валежи са и търговски обекти. Наводнен е бил магазин до зеленчуковия пазар в Хасково, мебелен магазин, офис за компютърна техника и мазетата на к-с „21-ви век“, както и сградата на бизнес центъра. 

Пожарникарите са отводнявали новострояща се сграда до пл. Спартак, отстранявали са наноси пясък по хасковски булевард, които са пречели на дъждовната вода да се отича в шахтите.

Това е причината десетки автомобили да закъсат на хасковските булеварди „Васил Левски“ и „България“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button