Регион

Нов пощальон в Тракиец и Текето, обявиха конкурс за длъжността

Пенсионери, архивНов пощенски служител ще раздава тази седмица пенсиите в Тракиец и Текето. Промяната се случва след сигнали от „ужилени“ пенсионери, които заявиха, че пощаджията ги лъже и им дава по-малко пари. 

Всичко започнало след като титулярът на длъжността се разболял и през август и септември пенсиите раздавал сменният началник Митко Желев. Възрастните хора се оплакаха, че разликата в сумите, които получавали, започвала от стотинки и стигала до 100 лева. 

След като Haskovo.info показа проблема на хората, от Български пощи обещаха, че ще сменят заместника. Междувременно от дружеството са обявили и конкурс за пощальон за Тракиец и Текето.

„Много хора от двете села подадоха документи и ще се радвам ако изберат някой от тях, защото тук хората се познават и си имат доверие“, каза за Haskovo.info кметът на Текето Хайрула Хайрула.

Днес раздаването на пенсиите в Тракиец започна към 11 часа. Както винаги опашката е голяма, разказаха жители на селото. Засега проблеми с получените суми няма.

Пенсиите в Текето ще се дават през следващите дни. Haskovo.info ще продължи да следи за нередности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button