Хасково

Спряха две нелегални таксита по линията Хасково – Димитровград

Нелегални таксита, илюстрацияДва автомобила са спрени от движение след като е установено, че с тях се извършва нерегламентирана таксиметрова дейност по линията Хасково – Димитровград, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Автомобилите са установени при съвместна акция на полицията и ДАИ вчера. На водачите – 39-годишен димитровградчанин и 62-годишен негов съгражданин са съставени актове. Те не са притежавали удостоверения за регистрация за извършване на таксиметрова дейност. Първият е превозвал 4 пътника, а вторият – трима. Клиентите са плащали за превоза цената на автобусния билет по маршрута.

Автомобилите са спрени от движение чрез отнемане на предна регистрационна табела и са отведени на охраняем паркинг в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
учуден
учуден
08.10.2012 14:32 14:32

бре тия от полицията и даи голяма работа свършили заслушават си заплата

ШИШО БАШИШО
ШИШО БАШИШО
08.10.2012 17:04 17:04

АМИ ОНИЯ ВАТМАНИТЕ ДЕТО КАРАТ ПО ЛИНИЯТА НА ТРОЛЕЯ И ЯДАТ ХЛЯБА И НА ТРОЛЕЙБУСНИЯТ ТРАНСПОРТ И НА РЕДОВНИТЕ ТАКСИТА…ТЯХ КОГА ЩЕ ГИ ХВАНАТ……???? ИЛИ ТЕ ,,РЕДОВНО СИ СНАСЯТ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА,, И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА…….

Back to top button