Спорт

8 медала за „Виолена“ от Националния турнир в Боровец

Тройката на ВиоленаОсем медала спечелиха 15-те състезатели от КА „Виолена“ от провелия се през уйкенда 15-ти Национален турнир по спортна аеробика за деца,юноши и девойки и 1-ви Национален турнир за състезатели клас „Б“ в Боровец.

При 12-14 годишните Тихомир Баротев спечели златен медал в индивидуалната надпревара с оценка 18,500 и златен медал в двойка с Димана Николова. С новото съчетание в тройка с Димана Николова и Деметра Лачева, което взриви публиката и специалистите с музиката, хореографията и динамичното изпълнение, Тихомир Баротев заедно със съотборничките си спечели и бронзов медал. В тази възрастова група Ангел Казаков е със сребърен медал при индивидуално момчета и сребърен медал със смесената двойка с Деметра Лачева.

При 9-11 год. Дейвид Касъмов спечели златен медал при момчетата и при смесените двойки, където игра заедно с Яна Колева.  

При 7-8 год. тройката на Деница Колева,Десислава Димова и Дияна Хаджииванова остана също 4-та, само с 5 стотни по ниска оценка от 3-тото място.

В клас „Б“ Елица Димова и Виктория Иванова спечелиха сребърен медал.

Само след броени дни шест състезатели заминават за международен турнир в Австрия.С това състезание ще приключи и състезателната 2012 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ne kazvam
Ne kazvam
09.10.2012 16:24 16:24

Baravo trio 12-14 vie ste varha zaslujavahte purvo miasto Bravo violena the best

:)
:)
09.10.2012 19:52 19:52

naistina zaslujavaha purvoto mqsto !

Back to top button