Любопитно

10 гимназисти със сертификати от Лятното езиково училище в Лондон

10 осмокласници и деветокласници от хасковската ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ преминаха обучение по английски език от преподаватели от Великобритания, придружено с активна културна и социална програма.

Това стана по време на Лятното езиково училище – Brunel 2024. То се проведе на територията на Brunel University в Лондон в периода 28 юли – 4 август.

Учениците имаха възможността да съжителстват и общуват с връстници от Китай, Италия, Ирак, Гърция, Аржентина, ОАЕ, Русия, да посетят забележителностите на Лондон и Оксфорд, да пътуват с лодка по река Темза, да наблюдават церемонията Change of Guards пред Бъкингамския дворец и да разгледат Природонаучния музей в Лондон.

Езикова гимназияВъв времето извън пътуванията и часовете по английски език, учениците и техният ръководител Гергана Гочева, която е заместник-директор на гимназията и преподавател по английски език, участваха в уъркшоп за лидерски умения, спортни дейности, шоу на талантите, куизове и други забавления, организирани от домакините.

Езикова гимназияВ последния ден на обучението си по английски гимназистите получиха сертификати за владеене на езика от своите учители.

Езикова гимназия„Лятното езиково училище остави незабравими спомени у всички участници и се надяваме да положи началото на бъдещи инициативи за образование и междукултурно общуване“, коментира Гергана Гочева.

Езикова гимназия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button