Хасково

Социални асистенти търсят в Хасково

Подбор за двама социални асистенти за услугата „Грижа в дома“ обявиха от Община Хасково.

Асистентите предоставят почасови социални услуги в домашна среда на възрастни хора и лица с увреждания. Целта е подобряване достъпа до социални услуги и преодоляване на социалното изключване на потребителите.

Те ще им купуват хранителни продукти и вещи от първа необходимост. Предвидено е заплащане на битови сметки с финансови средства на потребителя, оказване на съдействие за организиране на свободното време и насърчаване комуникацията и поддържането на социалните контакти. Асистентите ще оказват съдействие при посещение в държавни институции – НОИ, НАП, НЗОК, Дирекция „Социално подпомагане“ и посещение при личен лекар.

Минималните изисквания към кандидатите са средно образование, като професионалният опит в областта е предимство.

Допълнителните изисквания са комуникативност, умения за работа в екип, позитивна нагласа за работа с възрастни хора в невъзможност от самообслужване и лица с увреждания.

Подборът ще се проведе на два етапа – оценка за допустимост на кандидатите по документи и събеседване.

Документите се подават в общината до 16:30 часа на 12 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Наш човек
Наш човек
14.08.2024 23:43 23:43

То бива и да спрат да слагат „калинки“ само.. Пълни безделници без срам. Услугите се пълнят все повече с такива мижитурки! И хората страдат

Back to top button