Любопитно

Голям благотворителен концерт в помощ на Рени и Каран

Голям благотворителен концерт „Ангелите на Каран и Рени“ се организира от Теодора Николова и Гергана Шумакова на 11 август от 20 часа в Кърджали.

Събитието ще е на две места – парк „Простор“ кафе „Гаричка“ и „Арена Спартак“. Фен срещата е от 16 до 18 ч. в парк „Простор“ кафе „Гаричка“.

Каран е на година и половина и от март 2024 г. се бори с тежката диагноза ембрионален рабдомиосарком с огнище в пикочния мехур. След последния прием в болницата в Турция, лекарите дават едва 10% шанс за живот поради наличието на множество тумори в корема му. Сумата, нужна за лечението, е над 400 000 лева.

Хасковлийката Рени е на 23 години и вече повече от две години се бори с остеосарком. Лечението й изисква огромни средства, които семейството й не може да осигури само.

За да покажем, че заедно сме силни и можем да помогнем на тези души, организираме благотворителното събитие „Ангелите на Каран и Рени“. Целта е да се съберат средства за лечението им и да ги подкрепим в тяхната борба за живот, казват организаторите.

КонцертЕдната група участници са Ивка Бейби Котарачето, Ясмин, Мегсън, Александра Гърдева, Матего, Александър Влог, Моан, Даниел Хаха, Моника Алекс, Зипо и Слаш, Кита, Айви, Vessoy, Нелиса и Тео, Боби, Лили и Иван, Дари Овчарова, Хел семейство Роглеви и още много обичани тик токъри и инфлуенсъри.

Изпълнителите са Емин, Дон Марио, Айви, Кирил Атанасов, Моан, Ая, Ивайла и Мирела от Alpha music, Зипо и Слаш, Диона, D3mo, Dimoff, Нелиса и Тео, Ивелин, Vessoy, NDOE, ЕМО, Теди Александрова, Малена, Дует с кауза, Огнено шоу, Танцов състав, Ена, Паола.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени на място.

За тези, които не могат да присъстват, но искат да подкрепят каузата:

Кампанията за Каран

• Кампанията за Рени

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button