Външни публикации

Стартира строителството на най-голямата и луксозна сграда в Хасково

Днес се дава старт на едно ново начало. Начало, с което ще бъде променен облика на Хасково.

СтроителствоЗапочна строителството на ROYAL RESIDENCE CITY – една сграда с уникална визия, качествено и луксозно изпълнение, по европейски стандарти, която предлага ЛИМИТИРАНИ апартаменти с перфектна локация!

СтроежROYAL RESIDENCE CITY ще бъде най-емблематичната сграда в Хасково, която ще бъде символ на най-модерното и луксозно място за живеене в нашия град.

ROYAL RESIDENCE CITY  е комплекс, покриващ най-високите жилищни стандарти, без аналог в съотношение локация, качество и цена!

СтроежС изграждането на ROYAL RESIDENCE CITY, младите предприемачи на ER GROUP 777 ще реализират най-мащабната инвестиция в сектора на жилищното строителство, правена досега за нашия град.

Строеж

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

СтроежСградата ще бъде разположена на кръстовището на бул.”Съединение” и бул.”Стефан Стамболов”, срещу автогарата, до ОУ “Христо Смирненски”.

Отлична локация, която предоставя лесен достъп до всичко необходимо за ежедневието на едно домакинство. Представете си само колко лесно и удобно бихте живели до множество магазини като Lidl и Kaufland, Университет, Училища, Детски градини, Медицински центрове, Аптеки.

КАКВО ВКЛЮЧВА СГРАДАТА?

СтроежROYAL RESIDENCE CITY ще разполага с над 200 луксозни апартамента, разположени в 11 жилищни етажа.

Жилищният комплекс се състои от широко разнообразие от просторни 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти с функционални разпределения и панорамни гледки. Големите прозорци, тераси и красивата гледка носят допълнително чувство за стил, комфорт и елегантност.

Предвидени са и апартаменти със собствени озеленени дворове. Идеални за лична градина, външна беседка, събирания и всичко, което бихте решили. Едно наистина практично преимущество за Вашия нов дом.

СтроежИнвеститора предлага възможност за изпълнение на индивидуални проекти по избор на клиента на апартаменти, медицински кабинети и търговски площи.

Паркирането е напълно обезпечено, на разположение ще са над 200 паркоместа и гаражи, разпределени в 2 подземни нива и надземен етаж.

Предвидена е и търговска част, състояща се от магазини на партерен етаж, както и един етаж за медицински кабинети, със самостоятелен вход и асансьор.

СтроежМедицинският център ще включва лаборатории, дентални, естетични и медицински кабинети. Търговските площи са подходящи за банки, аптеки, магазини на големи европейски вериги.

Търговските площи са с големи панорамни витрини и лице към основни булеварди.

СтроежСпециално е предвиден паркинг, обслужващ нуждите на клиентите на търговските площи, които имат преспективна да бъдат централна точка в града със сигурен и висок човекопоток.

СтроежНаправете и Вие крачка към мечтания дом. Станете част луксозния и съвременен комплекс от най-висок клас сега!

ER GROUP 777 е сигурен инвеститор с история от успешни проекти, които предлагат на пазара имоти с високо качество на атрактивни цени.

Ако и вие търсите първокласен имот

ПОБЪРЗАЙТЕ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ ексклузивните предложения на “зелено”.

Вижте последните бройки на промоционални цени.

Покупка директно от инвеститора без комисионна и изключително гъвкави схеми на плащане.

Не отлагайте, а веднага се свържете с ER GROUP 777, защото

ВАШИЯТ ДОМ ИМА САМО ЕДНО ИМЕ – ER GROUP 777 !

Телефон: +359 886 711 111

Back to top button