Спорт

11 футболни отбора ще участват в областната група през новия сезон

11 футболни отбора са подали заявки за участие през новия сезон в областната група, съобщиха за Haskovo.info от БФС – Хасково.

Свиленград, който влезе в Трета лига, ще има дублиращ отбор в областната група. „Хасково 2022“, който през миналия сезон беше воден от настоящия треньор на първия отбор на Свиленград Емил Ангелов – Бабангида, няма да участва в първенството.

В шампионата ще се състезават още „Любимец 2000“, „Любимец 2018“, „Харманли“, „Хеброс“ (Харманли), „Сакарски спортист“ (Тополовград), „Марица“ (Симеоновград), новият член на групата „Бригада“ (Димитровград), „Саяна II“, ФК „Хасково“ с треньор Живко Иробалиев, „Раковски“ (Ивайловград).

През този сезон в хасковската група няма да има отбор от Кърджали, защото тази година там ще се сформира първенство на областно ниво.

Традиционното съвещание за новия сезон ще се състои на 15 август. Очаква се първенството да започна в последната седмица на август или първата на септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button