Регион

Трима са ранени при катастрофи в Хасковска област

Трима души са пострадали вчера при катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, следобед на автомагистрала „Марица“ в района на харманлийското село Поляново се удариха две коли. 66-годишен мъж от Асеновград с Фолксваген се е блъснал в мантинелата, завъртял се е и е ударен от БМВ, шофиран от 39-годишен димитровградчанин.

Пострадали са водачът на Фолксвагена и возещата се при него 61-годишна жена от Асеновград. Двамата са прегледани и са освободени за домашно лечение.

В 8:30 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Балкан“ в Харманли 37-годишна шофьорка на Ауди при десен завой е загубила контрол над колата и е ударила чакащ на светофара Фолксваген, управляван от 76-годишен мъж.

Аудито е продължило движението си и е блъснало паркирана Тойота, последвал е удар в метална ограда и се е преобърнало в строителен ров. Жената е прегледана и е освободена за домашно лечение.

Неправоспособен 56-годишен мъж от село Войводово е спрян с нерегистриран автомобил Ауди. Той е задържан до 24 часа.

Катастрофа затрудни движението по магистрала „Марица“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button