Спорт

Васил Ривов с два медала от купа „Цар Калоян“

Састезателите на Вадо-рюС два медала се завърна от Велико Търново възпитаникът на хасковския карате-клуб „АидаНет Вадо-рю“ Васил Ривов. Той бе сред 163-мата състезатели от 20 клуба, които взеха участие в Международна купа „Цар Калоян“ за деца и юноши младша възраст. Васко бе без конкуренция на „кумите“ в категория 45 кг, където без проблем грабна златото. В надпреварата на „ката“ при юношите младша възраст той стана трети.

Още един бронзов медал за хасковската школа завоюва Никола Иванов на „кумите“ в същата категория и възрастова група. Нели Оцетарова се класира пета при 8-годишните на „ката“, а при девойките Кадер Мюмюн записа същото класиране на „кумите“.

Състезанието в старата българска столица бе подготовка за предстоящата Национална купа за деца, юноши и девойки младша възраст, чийто домакин ще бъде Хасково в края на октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button