Регион

Намериха марихуана в тайници и кокаин по телата на жени – ВИДЕО

Марихуана и кокаин са открити при две проверки на леки автомобили на изход на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Вчера на пункта пристигнал лек автомобил „Пежо“, в който от България за Турция пътували, шофьорът и двамата му спътници мъж и жена – всички български граждани.

По метода „анализ на риска“ колата е селектирана за щателна митническа проверка. Във фабрични кухини в задните врати, както и в три специално изградени тайника в пода на автомобила са открити 80 пакета с 22.08 кг. марихуана.

В същия ден при друга проверка на лек автомобил „Мерцедес“, в който от България за Турция пътували водачът и две жени – всички български граждани, е установено, че пренасят кокаин.

Наркотикът е открит при личен преглед на двете жени. По телата им, прикрепени с ластичен колан около кръста, са били укрити по 4 пакета, съдържащи 8.760 кг. кокаин.

По случаите е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button