Хасково

Фирма жали обществена поръчка за подмяна на кюмбетата в Хасково

Една от отстранените фирми обжалва заповедта на кмета на Хасково за определяне на доставчик на отоплителни устройства за битово отопление на пелети и радиатори.

От Комисията за защита на конкуренцията са образували днес производство по жалбата. Няма искане за временни мерки, каквито и не са наложени.

Все още общината не е сключила договор с фирмата изпълнител. Предложената от дружеството цена за всички видове устройства е 1 016 077 лева без ДДС.

Все още няма избран изпълнител и сключени договори по обществената поръчка за доставка на климатици и термопомпи за 23 382 274 лева. По едната обособена позиция има 13 кандидати, а по другата 11.

С отоплителните устройства ще бъдат подменени печките на твърдо гориво на желаещите хасковлии. Целта е подобряване качеството на атмосферниия въздух.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jack Bauer
Jack Bauer
10.08.2024 10:26 10:26

За да се подобри качеството на атмосферният въздух, трябва маймунската махала да се заравни с булдозери и да се залеси. Тогава, като по чудо, ще се оправи и проблема с водата, мръсотията, кражбите и куп други неща.

Back to top button