Спорт

Харманли посрещна олимпийците Габриела Петрова и Божидар Саръбоюков

Харманли посрещна емоционално своите олимпийци Габриела Петрова, Божидар Саръбоюков и треньора Димитър Карамфилов, които се завърнаха след участието си на игрите във френската столица Париж, съобщават от общината.

В залата по лека атлетика в Спортен комплекс „Хеброс“ с много трепет и вълнение ги чакаха най-малките лекоатлети, които ги посрещнаха с бурни ръкопляскания, възгласи и плакати с надпис „Добре дошли! Вие сте нашите шампиони!“.

„Всички ние сме изключително горди с вас и вярваме, че ще постигнете още по-големи успехи, защото го можете, защото се трудите, защото имате любовта и подкрепата на харманлийци. Не забравяйте, че вие сте вдъхновението и примера, който следват тези малки спортисти, които са тук“, каза в приветствието си кметът Мария Киркова.

ХарманлиТя им подари колаж от снимки, които лично треньорът Димитър Карамфилов й е изпращал по време на олимпиадата в Париж. Те от своя страна й донесоха сувенир от олимпийското село. Малко не достигна на Габриела и Божидар да влязат на финалите на олимпиадата.

Димитър Карамфилов и Габи благодариха за топлото посрещане, а Божидар сподели, че на следващите олимпийски игри няма да е така, защото знае че може да постигне много повече. Сред присъстващите бе Еджиев, който е бил първия треньор на талантливите спортисти, както и Валентина Кръстева началната учителка и на двамата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button