Хасково

Джип и Фиат се удариха пред КАТ, ПТП и до Цигарена фабрика

КатастрофатаДве катастрофи станаха в Хасково тази сутрин. Около 10:00 часа лек автомобил Фиат и джип Хонда се удариха на булевард „Съединение“ пред КАТ – Хасково. Двете коли идвали от Техномаркет. 

„Движех се в лявата лента, а джипът беше в дясната“, разказа за Haskovo.info 34-годишният шофьор на Фиата, идващ от Одрин. По думите му другата водачка опитала да направи обратен завой и му засякла пътя.

Според разказа на 62-годишната шофьорка на джипа нещата стоят по малко по-различен начин. Тя се престроила в лявата лента, не му е засичала пътя, просто при завоя шофьорът на Фиата я ударил, тъй като карал бързо.

Предстои униформените да преценят кой от двамата водачи е прав. Единственото сигурно е, че обратен завой в този учасък не е разрешен.

Двамата шофьори се разминаха с само с уплаха, а двете коли – с огънати тенекии.

Катастрофата

Водачката на Хондата


Катастрофата

Шофьорът на Фиата


 КатастрофатаМинути след тази катастрофа на кръстовището до Цигарена фабрика стана още една.

Сблъскаха се Фолксваген Голф и Хонда. Немската кола идвала от Захарна фабрика и завивала наляво, не осигурила предимство на движещия се направо лек автомобил Хонда и двете возила се ударили.

Инцидентът се размина също с огънати тенекии. Катастрофата обаче затрудни за кратко движението през кръстовището.


guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2012 15:06 15:06

и джип и Хонда…четете какво пишете бе, хора…

Анонимен
Анонимен
11.10.2012 17:28 17:28

Пенсията да не се напъва ами да си трае, при преминаване от дясна в лява лента си ДЛЪЖЕН да пропуснеш колите в лявата. Така че да си мълчи дъртофелницата.

ИВО
ИВО
11.10.2012 17:42 17:42

НА ТАКИВА НАКИЧЕНИ СЪС ЗЛАТО ПЕНСИОНЕРКИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ КНИЖКИТЕ ЗАВИНАГИ.НО ТАЯ ДЪРТОФЕЛНИЦА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ НЕВИНА ЩОТО ИМА ПАРИЧКИ И ЩЕ СЕ УПРАВИ.

Коka
Коka
11.10.2012 20:56 20:56

Много сте тъпи , естественно че жената е правата.Невиждате ли как е изхвърчала хондата и с каква скорост се е движел мъжа че колата му е така потрошена!!!!!

Анонимен
Анонимен
11.10.2012 21:19 21:19

o4ilatata pa4a da si stoi v mangalia

гост
гост
12.10.2012 9:00 9:00

Защо сте толкова зли,това че има пари не е прави различна при ПТП.Въпроса е тук кой е виновен и дали ще се докаже истината в нашата мила родна страна!

Back to top button