Хасково

И в Хасково събират пари за пострадалите от земетресението в Перник

АкциятаНабирателна акция с касички стартира Български младежки червен кръст в цялата страна по повод Деня за Перник – 11 октомври. 

В Хасково касичките са две – в ПМГ и пред театъра. В Димитровград дарения ще се събират до края на деня в Професионалната гимназия по химични и хранителни технологии, в Харманли – в СОУ „Неофит Рилски“, в Свиленград – в Помощно училище – интернат „Стефан Василев“ и в Ивайловград – в СОУ „Христо Ботев“.

Освен чрез касичките, всички които искат да помогнат могат да го направят и като изпратят SMS на стойност 1 лев на кратък номер 1255. Десетки ученици от областта ще го направят организирано точно в 12:55 часа днес.

Фондоранибирателната акция на БМЧК е продиктувана от факта, че към момента все още има пострадали от земетресението в Перник, които нямат покрив над главите си. По данни на БЧК над 400 човека все още живеят в палатки и фургони.

Акцията Акцията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
барбалата
барбалата
12.10.2012 9:01 9:01

стига с тия просяшки истории бе тръгнали разни тарикати с картички с кутийки и други и просят и наивниците дават пари а къде отиват париците никой не знае–- много тарикати в тая държава

Back to top button