Хасково

Хасковска метълкор банда записа дебютен албум

8 m/sМомчетата от хасковската метълкор банда 8m/s  са готови с дебютния си студиен албум, носещ заглавието Running Out The Black July. Той съдържа 11 парчета и е живо доказателство, че и в нашите географски ширини може да се прави различна рок музика, казват авторите.

8m/s е група, за която тепърва ще се говори, създадена е точно като повечето големи банди – няколко приятели /Боян Гочев – китара, Васил Василев – вокал, Макс Кафтански – китара, Бойко Гочев –  бас и Диян Георгиев – барабани/ се събират за да свирят музиката, която харесват и да се забавляват. Те се надяват заедно да постигнат нещо значимо, да имат „собствен почерк“ и да се отличават. 

Първата стъпка вече е направена с реализирането на Running Out The Black July. В най-скоро време предстои да бъде заснет и клип, към кое парче обаче – остава изненада.

Металкор бандата 8m/s е създадена в края на 2010 година от Боян Гочев, Бойко Гочев, Диян Георгиев и Васил Василев в Хасково. Няколко месеца по-късно към групата се присъединява и Макс Кафтански. В началото на 2011-та хасковлиите записват първата си песен Betrayer. Записът на дебютния им албум започна в началото на лятото и само няколко месеца по-късно той е факт.

Ето и едно от парчетата на 8m/s

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тони
Тони
11.10.2012 18:56 18:56

Браво,момчета! Дерзайте и на добър час!

Metal Black Corsair
Metal Black Corsair
12.10.2012 16:01 16:01

Браво на момчета ! ето и линк за песен от албума , щото тука е споделено демо 🙂 http://www.vbox7.com/play:62ba68eb65

Само напред
Само напред
12.10.2012 17:18 17:18

Дръжте ги :X

Кеворк Ованесян
Кеворк Ованесян
13.10.2012 7:51 7:51

Много сьгаржателна песен.Текста на песента е велик.Би трябвало да се издаде ж алманаха на Южна пролет.

Back to top button