Хасково

28 нови свободни работни места в Хасковска област

28 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама работници за монтаж и пломбиране на измервателни уреди при индивидуални клиенти, трима чистачи, младши специалист за извършване на вписвания, отбелязвания и заличаване на факти по разпореждане на съдия по вписванията, мияч на автомобили, двама продавачи, оператор на парни и водогрейни съоръжения, шофьор на тежкотоварен автомобил, касиер.

В община Димитровград имат нужда от работник по поддръжката на хотелски комплекс в село Радиево, бетонджия, двама работници за монтаж и пломбиране на измервателни уреди при индивидуални клиенти, четирима учители в детска градина.

В Свиленград вакантните места са за продавач в магазин, общ работник, пазач-портиер, работник по поддръжка на сграден фонд.

В Харманли също се търсят двама работници за монтаж и пломбиране на измервателни уреди при индивидуални клиенти, в Минерални бани – шофьор на автобус за превоз на ученици, а в Любимец – склададжия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button